SC GHEORGHIU SRL

Obiect principal de activitate: programarea pe calculator.

Colaborarea cu specialisti de clasa din finante-contabilitate, inginerie, matematica si altele, personal propriu de inalt profesionalism si experienta indelungata, fac ca programele noastre sa fie nu numai foarte fiabile dar, mai ales, foarte adaptate la cerintele reale ale utilizatorilor. Principiul nostru este acela ca un utilizator al calculatorului nu trebuie sa posede cunostinte de informatica. El trebuie sa-si cunoasca profesiunea lui de contabil, inginer, etc. Programele insa trebuiesc astfel concepute incat utilizatorul sa se poata orienta fara dificultate.

Nu aveti nevoie de carnet de conducere pentru ca sa lucrati la calculator!

Ce va oferim?

Aproape tot ce v-ar putea interesa:

Prezenta dumneavoastra pe Internet
Contabilitate manageriala
Gestiuni complexe de marfuri, materiale, semifabricate, etc.;
Programarea si urmarirea fabricatiei
Lucrari de statistica matematica
Evaluarea tendintelor si prognoze
Analiza calitatii produselor prin metode matematice
Consultanta si intermediere la achizitinare echipamente
etc.

Ce avantaje aveti?

Cumparati lucrarile direct de la sursa
Orice program poate fi adaptat la cerintele dumneavoastra speciale
Orice modificare se efectueaza de catre executantul programului
La baza proiectarii a stat cunoasterea cvasi-tatalitatii lucrarilor similare, din care s-au selectat cele mai bune solutii, alaturi de cele originale
Programele au fost indelung experimentate in intreprinderi de stat si private
Lucrarile sunt usor de insusit
Operarea este usoara si sigura, datorita verificarii datelor inca de la tastare
Operarea se efectueaza de catre utilizatori, fara persoane intermediare
Trecerea usoara de la o lucrare la alte datorita similitudinii procedeelor de operare
Pretul de achizitie este cel mai mic posibil, deoarece cumparati direct de la producator

Noi suntem proiectanti, nu vanzatori!

INTERNET

Navigare pe Internet? O facem noi, sau va invatam s-o faceti dumneavoastra Proiectam pagini de prezentare WEB, realizate artistic, atat pentru persoane fizice cat si pentru societati Identificam cele mai avantajoase locuri de amplasare pe Internet a paginilor WEB Realizam legaturi cu alte site-uri din acelasi domeniu Pe scurt, va conectam la lumea moderna!

CONTABILITATE MANAGERIALA

De ce manageriala? Pentru ca ea se executa de catre contabili, dar poate fi folosita si de catre manageri. Modul simplu de obtinere a listelor, face posibila consultarea in orice zi a datelor deja introduse, fara sa fie necesare cunostinte aprofundate de specialitate. Contabilitatea a fost inventata pentru a oferi managerilor informatiile necesare, si nu ca o formalitate birocratica inutila. Noi redam contabilitatii rolul ei initial.
Ce oferim contabililor? O lucrare, pe de o parte foarte complexa si elastica in privinta posibilitatilor si, pe de alta parte usor de operat. Complexitatea este data de abordarea complecta a domeniului contabilitatii, privit ca o piramida ce are in varf balanta de verificare si bilantul, iar la baza documentele primare. Elasticitatea consta in fapt ca utilizatorul isi delimiteaza singur subdomeniul pe care doreste sa-l abordeze. Indiferent de domeniu, procedurile de lucru sunt identice, astfel ca domeniul ales poate fi oricand extins. O maniera usoara, dar foarte sigura de operare. Siguranta este data de un modul puternic de verificare chiar in momentul tastarii datelor. Experienta indelungata a proiectantilor a permis evitarea celor mai frecvente erori cum ar fi introducerea conturilor contabile de catre operatori, cu posibilitatea inerenta a tastarii altui cont, si foarte multe alte capcane,

GESTIUNEA MARFURILOR SI MATERIALELOR

Aveti un depozit angro, un magazin, sau doar o simpla magazie? Odata cu gestiunea lor pe calculator, datele sunt disponibile si pentru contabilitatea generala. Nu trebuie sa le introduceti de doua ori. Facturile si chitantele fiscale se pot de asemeni emite pe calculator.

PROGRAMAREA SI URMARIREA PRODUCTIEI

Ce poate fi mai folositor decat sa organizezi fabricatia pentru perioada urmatoare, sa urmaresti realizarea ei si s-o reprogramezi in functie de realizari? Nimic in afara de programele noastre. Ele te ajuta sa-ti rezolvi problemele pe calculator in modul cel mai eficient cu putiinta, chiar si cu posibilitati de optimizare. Totul e sa fii hotarat.

Home